Jasnou volbou je nebankovní hypotéka

Hypotéka je finanční produkt, který nabízí a poskytují finanční instituce. Jedná se o dlouhodobý úvěr, jenž nabízí možnost, jak získat nejen vlastní bydlení. Mnohdy je doslova spásou pro ty, kteří chtějí mít vlastní střechu nad hlavou. Zároveň tak lze vyřešit i finanční situaci, pořídit si nové auto či investovat do vzdělání apod.
razítko na papíře.png
Požádat o hypoteční úvěr lze u bankovní či nebankovní společnosti. V případě první volby je nezbytné disponovat vyšší bonitou a splnit striktně dané podmínky, tj. nemít exekuci, být bez záznamu v bankovním i nebankovním registru, mít čistý rejstřík apod. Rovněž je nutno počítat s delším schvalovacím procesem a s tím související i administrativní zátěží.

Druhou alternativou je nebankovní hypotéka, která je mnohem snadnější cestou k získání finančních prostředků a vyznačuje se vyšší benevolencí v rámci podmínek. Vše funguje na bázi klasické hypotéky, jen má oproti bankovní výhody v rámci schvalování a je dostupná takřka pro každého. Samozřejmě i zde platí, že je zapotřebí splnit určitá kritéria, která se mohou lišit na základě konkrétního poskytovatele.
projekt domu.jpg

Kdy je úvěr adekvátním řešením?

Prioritou je uvážený výběr poskytovatele. Rovněž zvážení celé záležitosti, zda budete schopni splácet. Pamatujte, že pomoc a řešení poskytne nebankovní hypotéka v případě správné volby. V takovém případě se nemusíte obávat. Dokonce oproti bankovní hypotéce vám můžou být umožněny značné výhody. Jaké to jsou?

Bez nahlížení do registrů, překážkou není nižší bonita žadatele. Předností je, že se jedná o neúčelovou hypotéku, tj. peníze můžete použít na cokoliv, aniž byste uváděli důvod či museli později doložit prokazatelné výdaje.
dvě pokladničky.jpg

Pozitivní je, že je možno úvěr splácet po dobu až třiceti let. Po celou dobu garance pevné úrokové sazby. Peníze lze získat v co nejkratším možném termínu, tj. do 24 hodin od podpisu smlouvy. Vše bez nadměrné administrativní zátěže.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Related Posts

© Tomina.cz - Všechna práva vyhrazena.